Представяне на ЧСОУ „НОВ ВЕК” на шествието на 24 МАЙ 2013 г.

Създадено в навечерието на ХХІ век, то е първото частно училище на територията на община Стара Загора.

Разположено в село Кирилово, вече 13 години ЧСОУ „Нов век” е предпочитано от родители и ученици, не само заради чистия въздух и природата, но и заради висококвалифицирания педагогически екип, чиито изяви са представени на национални и международни конференции – Виена, Берлин, Москва, Сан Салвадор, Охрид, Истанбул.

Училището е единственото, представило България в престижната класация ТОП 50 на Европа за учебни проекти по информационни технологии. Сертифицирано е от британски университет да обучава ученици чрез интернет посредством УЕБ ДВЕ технология. Училището е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата от 2006 г. Обучението по езиците започва още в подготвителната група и продължава интензивно до 12 клас. Застъпени са английски, френски, немски, испански и руски език. Приоритет имат и хуманитарните учебни дисциплини.

Учебните занимания са съчетани с тенис, плуване, конен спорт, бадминтон, фитнес, сценични и приложни изкуства, печелещи множество награди.

Зрелостниците на ЧСОУ „Нов век” успешно продължават обучението си в престижни български и чуждестранни висши учебни заведения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *