Шестнадесети национален конкурс “ЛЮБОВТА В НАС” за литературно творчество и визуални компютърни изкуства, Варна, 2013 г.

ln_01

Нелина Свиленова Колева от 2.А клас

Ученичката Нелина Свиленова Колева от 2.А клас получи диплома от ХVІ Национален конкурс за литературно творчество и визуални компютърни изкуства за проект с програма Paint.

Всички ученици от ЧСОУ „Нов век“, които участваха в конкурса се представиха достойно, доказвайки своите знания и умения за работа в електронна среда.

Конкурсът „Любовта в нас“ е организиран от Регионален инспекторат по образованието – гр. Варна, Община Варна, Общински детски комплекс – гр. Варна и Сдружение „Литературно общество“ – гр. Варна.

Целите на конкурса са да се провокират творческите търсения на децата и младите хора и да им се даде възможност чрез силата на художественото слово и технологиите да споделят отношението си към едно толкова всеобхватно чувство като любовта. Участват индивидуално ученици от цялата страна от І-ви до ХІІ-ти клас от училищата и извънучилищните звена, както и българи в ученическа възраст, живеещи в чужбина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *