Завършване на учебната 2018/2019 година

На 30.05.2019г. на градинско парти в двора на ЧСУ „Нов век“ за пореден път бе отбелязано завършването на учебната година за учениците от начален етап с участието на техни съученици от прогимназията.

Учителите поздравиха учениците за високите резултати и им връчиха наградите и отличията от различни състезания и конкурси през учебната година, както и грамоти на най-изявените.

Пред гостите за поредна година бе представена богата музикално-сценична програма с участието на театралното студио, вокалната група, танцовия състав на ЧСУ „Нов век“, както и с участието на отделни ученици, включили се в спортните състезания в пустинята. Всички присъстващи бяха поздравени от представител на НУМСИ „Христина Морфова“.

Със средствата, събрани от разпродажбата на изработените от учениците предмети, изложени на базара, ще бъде закупено оборудване за бъдещите кабинети по природни науки и по изкуствата.

И тази година по традиция всички родители се включиха с ентусиазъм в кулинарната изложба. Имаше красиви и вкусни изненади, приготвени от самите тях. Празникът отново беше вълнуващ и незабравим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *