Завършване на учебната година (Галерия)

На 31.05.2018г. на градинско парти в двора на ЧСУ „Нов век“ за пореден път бе отбелязано завършването на учебната година за учениците от начален етап с участието на техни съученици от прогимназията.

Госпожа Тавитян – директор на училището, поздрави учениците и техните учители за високите резултати и за наградите и отличията от различни състезания и конкурси през учебната година, като връчи грамоти на най-изявените.

Пред гостите бе представена богата музикално-сценична програма с участието на театралното студио, вокалната група, танцовия състав на ЧСУ „Нов век“, както и с участието на отделни ученици, включили се в ДЕФИЛЕТО НА НАЦИОНАЛНОСТИТЕ. Всички присъстващи бяха поздравени от ученици от НУМСИ „Христина Морфова“.

Със средствата, събрани от разпродажбата на изработените от учениците предмети, изложени на базара, ще бъдат закупени музикални инструменти за часовете по музика.

За поредна година всички родители се включиха с особен ентусиазъм в кулинарната изложба. Бяха представени истински шедьоври, изработени от самите тях, от които опитаха всички присъстващи. Празникът отново се превърна в незабравимо изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *