Второкласничката лена Колева с грамота за отлично представяне в първи кръг на Националното състезание по информационни технологии „IT Знайко“

IMG_20160317_141444Второкласничката Лена Колева от ЧСОУ „Нов век“ получи грамота за отлично представяне в първи кръг на Националното състезание по информационни технологии IT Знайко, организирано от Сдружение „Образование и технологии“, с подкрепата на Майкрософт – България и издателство „Изкуства“. Ръководители на проекта са доц. д-р Румяна Папанчева и доц. д-р Красимира Димитрова.

Лена Колева за пореден път доказва уменията си за работа с компютърна техника и софтуерни приложения. През учебната 2014/2015 г. ученичката се класира на първо място в областния кръг на състезанието и взе участие в националния кръг, където получи грамота за отлично представяне.

IMG_20160317_141526Подготовката на учениците за състезанието се извършва в часовете по информационни технологии, които се посещават от всички ученици от начален етап. За всяко дете се осигурява компютър и необходимите приложни програми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *