Руслана Костова, учител по английски език в ЧСОУ „Нов век“, взе участие в курса „Fluency and English Language Development for Educators”

Руслана Костова, учител по английски език в ЧСОУ „Нов век“, от 16.08.2015г. до 29.08.2015г. взе участие в курса „Fluency and English Language Development for Educators” в Executive Training Institute, Сейнт Джулиънс, Малта. Курсът бе избран във връзка с реализиране целите на Европейския план за развитие на ЧСОУ „Нов век“. Квалификационната дейност напълно съответства на потребностите за развитие и усъвършенстване на устната реч и запознаване с нови методи и възможности за използване на интернет базирани онлайн и офлайн ресурси в преподаването на английски език. От другата страна, тя предоставя възможност за запознаване с историята и културата на страна, в която, наред с малтийския, английският е официален език.

Снимките на Руслана Костова от учебните екскурзии до места от изключителна културна и историческа значимост /старата столица Мдина, Рабат, европейската столица на културата през 2018 – Валета и богатото наследството от рицарите-хоспиталиери, неолитните замъци, островите Комино и Гозо  и цитаделата във Виктория, рибарското село Марсашлок и Blue Grotto, уникалните пещери и заливи, Сиракуза и Модика в Сицилия, процесиите и прегледа на духовите оркестри за празника на Сейнт Джулиънс/ помогнаха и на нас да опознаем Малта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *