089/ 9112 622

с. Кирилово

общ. Стара Загора

E-mail

info-2400161@edu.mon.bg

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Мирослав Недков Баев – ВТОРИ с максимален брой точки от националния кръг на състезанието KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS 2018

Националното състезание по английски език, което Асоциацията на Кеймбридж училищата в България огранизира, е най-престижната проява на Асоциацията и нейна запазена марка. През годините състезанието се утвърждава като едно от най – мащабните състезания по английски език, провеждано в България.

От тази година то вече е част от KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS 2018, в което участват повече от 70 страни. Kangaroo е най-голямото училищно състезание в света, така че нашите ученици получиха възможността да се състезават с най-добрите в света. На националния кръг на състезанието KGL, който се проведе в град Велико Търново на 14 април 2018 г., Мирослав Недков Баев от 9 а клас на ЧСУ „Нов век“, село Кирилово, обл. Стара Загора, спечели Второ място на ниво В1, като получи максимален брой резултат от 100 точки. На Деня на Кеймбридж, който се проведе на 12.05. 2018 г., на тържествена церемония в хотел „Маринела“ , гр. София , победителите и техните учителите бяха наградени с грамоти и парични награди. Госпожа Венета Русева, учител по английски език, също получи признание за постиженията на своя ученик, а ЧСУ „Нов век“ получи грамота за успешно представяне и възможност за безплатно участие на пет ученика в състезанието следващата година.

Участниците на CAMBRIDGE DAY 2018 имаха възможността да присъстват на сесиите на Herbert Puchta. Matthew Ellman, Paul Whitney and Albena Vitanova AVO Language and Examination Centre, Sofia и Oliver Steel and Bobby Zlatkov, British Council, Sofia.

За Мирослав Баев това е второ голямо завоевание през 2018г. след класирането му за национален кръг на осмото национално състезание по творческо писане на английски език – BULGARIAN CREATIVE WRITING COMPETITION, организирано от фондация „Корпус за образование и развитие „КОРПЛЮС“, в което се включиха над 5000 ученици от 208 училища. Есето на деветокласника от ЧСУ „Нов век“ е едно от шестнадесетте, класирани за национален кръг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПРИЕМ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

През цялата учебна година без приемен изпит
Подготвителна група – подаване на заявления от месец март.
Първи клас – подаване на заявления от месец март.
Гимназиален етап:
ПРОФИЛ „ЧУЖДИ ЕЗИЦИ“ (първи профилиращ предмет – английски език, втори профилиращ – немски език)
ПРОФИЛ „ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ“ (първи профилиращ предмет – география и икономика, втори профилиращ – английски език)
Подаване на заявление от месец МАЙ