089/ 9112 622

с. Кирилово

общ. Стара Загора

E-mail

info-2400161@edu.mon.bg

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Илюзионно шоу на ТеаmDeception

На 5 декември 2013 г. от 19:30 ч. в Младежки дом се проведе първото Илюзионно шоу на ТеаmDeception – група талантливи илюзионисти от Стара Загора, сред които е и ученикът от Х клас на ЧСОУ”Нов век” Симеон Дуков – любимец на малки и големи в училище. Шоуто бе осъществено с подкрепата на техните училища, Младежки дом и Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед, по проект „Младежка Арт Зона“ към Европейската програма „Младежта в действие“ и проект „Културен шейк“ към Младежка банка при Обществен дарителски фонд, Стара Загора.

Момчетата забавляваха публиката в препълнения Младежки Дом в продължение на два часа с карти, въжета, топки и други пособия, прожектирани за улеснение на публиката на видео стена. С бек-стейдж скечове, история на илюзията, музикални изпълнения на живо и хумор показаха собствен стил. Всички илюзионисти от „TeamDeception“ (в прев. „Групова Заблуда“) са доброволци и съмишленици на „Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед“ от около година насам. Те взеха дейно участие в ЕМФИ РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД 2013, както и в младежката инициатива „Младежка Арт Зона“.

Симеон Дуков има вече своите последователи в училище, най-вече сред петокласниците, но Дядо Коледа, който беше прочел писмата и изпълнил желанията на послушните ученици, донесе магически комплекти и на други ученици от ЧСОУ ”Нов век”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПРИЕМ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

През цялата учебна година без приемен изпит
Подготвителна група – подаване на заявления от месец март.
Първи клас – подаване на заявления от месец март.
Гимназиален етап:
ПРОФИЛ „ЧУЖДИ ЕЗИЦИ“ (първи профилиращ предмет – английски език, втори профилиращ – немски език)
ПРОФИЛ „ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ“ (първи профилиращ предмет – география и икономика, втори профилиращ – английски език)
Подаване на заявление от месец МАЙ