089/ 9112 622

с. Кирилово

общ. Стара Загора

E-mail

info-2400161@edu.mon.bg

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

За пореден път достойно представяне на състезанието „ИТ ЗНАЙКО“

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИЯ КРЪГ 2019г.

В първия кръг на тазгодишното състезание по информационни технологии „ИТ Знайко” участваха общо 7 ученици от ЧСУ „Нов век”. Най-много точки (770 от максимално 1000)  получи Таня Минчева Минчева от четвърти клас, която се състезаваше в категория „Програмист“. Интересно е да споменем, че тя е единственото момиче сред програмистите на тази възраст от цялата страна. Другите две участнички от четвърти клас Дария Цочева и Ивана Колева ще имат възможност да  впечатлят журито на „ИТ Знайко” с по-оригинални проекти при следващото участие.

И четирите участнички от пети клас са  се представили много добре.  Лена Иванова Колева и Стефания Стефанова Татарова получиха съответно 750 и 740 точки за своите рисунки. Това ги подрежда на седмо и осмо място сред всички участници от страната и ги класира в група А, с което получават право за безплатно участие в  областния кръг на състезанието.

Йоанна Стефанова Татарова и Галена Руменова Койнова избраха да работят по темата „Моят любим автор”. Те използваха програмите MS Word и Paint за своите проекти. Йоанна получи 640 точки и се класира в група В, а Галена – 630 точки, като  съвсем малко не й достигна за група В. В следващия кръг на състезанието очакваме да се включат още желаещи и с резултатите си да затвърдят достойното място на ЧСУ „Нов век” сред училищата, излъчили всяка година победители в това състезание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПРИЕМ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

През цялата учебна година без приемен изпит
Подготвителна група – подаване на заявления от месец март.
Първи клас – подаване на заявления от месец март.
Гимназиален етап:
ПРОФИЛ „ЧУЖДИ ЕЗИЦИ“ (първи профилиращ предмет – английски език, втори профилиращ – немски език)
ПРОФИЛ „ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ“ (първи профилиращ предмет – география и икономика, втори профилиращ – английски език)
Подаване на заявление от месец МАЙ