089/ 9112 622

с. Кирилово

общ. Стара Загора

E-mail

info-2400161@edu.mon.bg

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Завършване на учебната година за учениците от начален етап (Галерия)

На 31.05.2017г. на градинско парти в двора на ЧСУ „Нов век“ бе отбелязано завършването на учебната година за учениците от начален етап с участието на техни съученици от прогимназията.

Госпожа Тавитян – директор на училището, поздрави учениците и техните учители за високите резултати, показани през учебната година и връчи медалите от есенния кръг на международния турнир „Математика без граници“: сребърен за Велизар Балджиев и бронзови – за Стефания Татарова и Божидар Динков, както и медалите на финалистите от Национално състезание за ученици от І до VІІ клас „ТАРАЛЕЖ“ – Таня Минчева, Валентита Димитрова, Ивана Колева, Дария Цочева, Велизар Балджиев, Лена Колева, Стефания Татарова.

Поздравени бяха и всички останали ученици, получили награди и отличия от различни състезания и конкурси през учебната година. На госпожа Красимира Делева, учител на четвърти клас, бе изказана особена благодарност – на външното оценяване четвъртокласниците на ЧСУ „Нов век“ са на първо място в област Стара Загора по показания среден успех от всички предмети.

Пред гостите бе представена богата музикално-сценична програма с участието на театралното студио с ръководител, вокалната група, танцовия състав на ЧСУ „Нов век“, както и с участието на отделни ученици. Всички присъстващи бяха поздравени от петокласничката Зара от НУМСИ „Христина Морфова“ с прекрасно изпълнение на две песни и от танцовата двойка Миша и Денис.

Със средствата, събрани от разпродажбата на изработените от учениците предмети, изложени на базара, – всичко 630( шестотин и тридесет) лева – ще бъде закупен Sony Cyber-shot DSC-HХ300, за заснимане на тържества, изяви, уроци и т.н.

Всички родители се включиха с особен ентусиазъм в кулинарната изложба. Бяха представени истински шедьоври, изработени от самите тях. Две специални награди бяха връчени за идея и изпълнение от ЧСУ „Нов век“ на най-вдъхновените родители- кулинари. Поздрав – изненада получи петокласникът Ники за своя рожден ден. Всички похапнаха от тортата и опитаха вкусотиите на изложбата. В общи линии се получи като в приказките – три дни яли, пили и се веселили.

Благодарение на всички присъстващи празникът се превърна в незабравимо изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПРИЕМ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

През цялата учебна година без приемен изпит
Подготвителна група – подаване на заявления от месец март.
Първи клас – подаване на заявления от месец март.
Гимназиален етап:
ПРОФИЛ „ЧУЖДИ ЕЗИЦИ“ (първи профилиращ предмет – английски език, втори профилиращ – немски език)
ПРОФИЛ „ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ“ (първи профилиращ предмет – география и икономика, втори профилиращ – английски език)
Подаване на заявление от месец МАЙ